De Kado StylistTerugbetaal- en retourneringsbeleid

Houd er rekening mee dat alle gepersonaliseerde producten niet retour genomen kunnen worden.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van  je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Geen enkel probleem, neem even contact op met info@dekadostylist.nl. De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door DKS vergoed en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs altijd goed te bewaren.

 

× Hoe kan ik je helpen?