De Kado StylistBedenktijd & Ruilen

Bedenktijd & Ruilen

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van  je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien men gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour het bedrag terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde producten niet retour genomen kunnen worden.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Geen enkel probleem, neem contact op met info@dekadostylist.nl. De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door DKS vergoed en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs altijd goed te bewaren.

× Hoe kan ik je helpen?