De Kado StylistOver mij

Over mij

Over De Kado Stylist

Welkom wat leuk dat je even de tijd neemt om mij te leren kennen.

Mijn naam is Dunja en samen met mijn man Bob en onze twee kinderen Duuk van 4,5 & Vesper van 3 runnen wij een druk en creatief huishouden.Hierdoor besloot ik dan ook om te kiezen voor het ondernemerschap.Hierdoor vind ik een betere balans en heb ik meer flexibiliteit tussen werk en het gezinsleven.

Na mijn creatieve studie en de werkervaring die ik op deed bij o.a. Pandora en na de geboorte van onze kinderen wakkerde mijn creativiteit nog meer aan. Hierdoor is De Kado Stylist ontstaan.
Als De Kado Stylist stel ik nu bijzondere geschenken samen en personaliseer ik stijlvolle verpakkingen en andere producten voor bijzondere momenten.

Mijn passie is het stijlvol verpakken en het samenstellen van bijzondere kado’s. Het zoeken naar het juiste kado en vertellen van het verhaal over het product de uitpak beleving en de dierbare herinnering aan het cadeau.

Ik hoop je te inspireren met mijn passie & creativiteit voor bijzondere kado’s, verpakkingen en meer. Neem een kijkje in de webshop waar wekelijks nieuwe producten  worden geplaatst. Voor de nieuwste producten en de nieuwste updates kun je mij ook volgen via Instagram & Facebook @dekadostylist.

Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om mij een beetje te leren kennen.

Liefs Dunja

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Wethouder Kloostermanlaan 11
1761GL Anna Paulowna

Contact

06 241 529 07
info@dekadostylist.nl

× Hoe kan ik je helpen?